Vi kompetensförsörjer processindustrin

TalentCards

Ett pedagogiskt plusverktyg!

Skapa mobil utbildning med hög effekt på kort tid

Utbildning som är lång och utdragen kräver mycket planering. Och det betyder att det är ineffektivt. TalentCards är en mobil inlärningsapp som använder kraften i mikrolärande för att skapa lärande. På så lite som 5 minuter om dagen kan anställda lära sig och förstärka viktiga utbildningsämnen.

Du kommer att se påtagliga resultat, som ökat engagemang, högre slutförandefrekvens och lägre genomsnittliga utbildningskostnader.

Gör utbildning tillgänglig var som helst

Utbildning som är svår att komma åt är utbildning som inte blir gjord. Med appen TalentCards kan mobila medarbetare lära direkt från sina smartphones och till och med ladda ner innehåll för offlinevisning. Över en kopp kaffe, eller direkt på jobbet, finns träning alltid till hands. Erbjud dina medarbetare mikrokurser som de kommer att uppskatta

Enkel pedagogik och roligt att genomföra
TalentCards lärsystem är interaktivt och stöder uppladdning av bilder, ljud och video. Alla kan tävla om poäng och rankningar på appens ledarskapstavla, vilket gör att utbildning upplevs mer som ett spel och mindre som en syssla.

Förvandla lärande till en daglig vana
Lärandet ska inte vara en engångomåret-händelse. TalentCards hjälper dig att göra det till en daglig vana, så att dina medarbetare tillämpar det de lär sig och har viktig jobbinformation tillgängligt varje stund.

Rulla till toppen