Vi kompetensförsörjer processindustrin

eFront

En lärplattform, obegränsad funktionalitet

eFront är företagets lärandehanteringssystem som är konstruerat för att stödja de mest krävande och komplexa inlärningsekosystemen. eFront har allt man kan önska sig och mer därtill när det handlar om elaciticitet och funktionalitet för att lärandet ska ske helt i linje med organisationens behov, struktur och utseende. I Creando har vi använt eFront sedan 2014 och vi är mer än nöjda.

Kontrollera

Med eFronts kraftfulla anpassningsalternativ och tillgång till vår källkod kan du bygga en företagsutbildningsplattform olik alla andra. Resan börjar med ett privat moln eller lokal hosting hos Creando där den har avancerad funktionalitet hela vägen till utseende, känsla och struktur. Er organisation bestämmer vad ni vill att er träningsplattform ska göra, och eFront gör det.

säkerhet

eFront beväpnar din organisation med en mängd olika säkerhetsfilter och administrativa verktyg. Avancerad datakryptering, omfattande åtkomstkontroll, granskningsloggar, SSO, tvåfaktorsautentisering och andra säkerhetsfunktioner av företagsklass håller din data och plattform säker hela tiden.

Elasticitet

eFront är byggt för organisationer med invecklade inlärningsekosystem. Från 2003 till idag har veFronts funktionalitet och tillförlitlighet förbättrats ständigt för en smidig inlärnings- och administratörsupplevelse. eFronts ingenjörsskicklighet matchar dina högsta ambitioner, år efter år.

https://www.efrontlearning.com/

Rulla till toppen