I slutet av Augusti 2020 fick vi förmånen att stifta bekantskap med de som i och med starten blev D20. Från Piteå i norr till Västerås i söder.

De har nu gått hela vägen från lite smått nervösa, iakttagande sina nya klasskamrater till att bli klasskamrater, vänner och kollegor. Några kanske i starten undrade vad i hela världen de gett sig in i och möjligt är också att det där karriärbytet som kändes så kittlande tillfälligt tappade sin tjusning någonstans i skogen av andragradsekvationer, formler och analyser. Men de gjorde resan! Nu har de gått från många olika bakgrunder med många yrkesbytare till en gemensam titel- Drifttekniker och Processoperatörer.

Vi blir alltid lite extra berörda vid examen av många skäl. Vi har fått följa så många resor under en längre tid, varit med på toppar och dalar och fått förtroende att guida så många till ett helt nytt yrke. Det är stort. Vi blir också stolta över alla fina examensarbeten som presenteras – vilka kunskaper ni besitter! Sist, men inte minst, säger vi Grattis till era framtida arbetsgivare – vilka vinnande rekryteringar!

Grattis D20! Var rädda om er och var stolta! Idag är en stor dag!

Vi ses!

Rulla till toppen