Vi kompetensförsörjer processindustrin

Kärleken tog mig till Sverige 2016, nu är jag gift och har tre barn. Första året pluggade jag svenska med akademisk inriktning för att söka arbete inom min utbildning från hemlandet till Petrokemisk ingenjör.

Det visade sig vara svårt att nå ut till arbetsgivarna eftersom jag saknade referenser och yrkeserfarenhet i Sverige. Av en slump hittade jag Creando och såg att utbildningen med kurserna Lärande i arbete/LIA kan vara min väg in i arbetslivet.

Jag har upplevt många svårigheter och ibland händer det oförutsedda saker i livet, men det finns inte på min karta att ge upp! Jag har en stöttande familj, bra skola och känner att det hela tiden går att utveckla sig inte minst med Creando. Där har jag också fått lära känna massa nya människor och kollegor.

Nu har jag fått en anställning på Eon, jag valde rätt väg!”

Rulla till toppen